PÄÄOMASIJOITUKSET


Hoivatilojen ratkaisija


Hoivatilat ovat erikoistuneet päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen, koulujen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen.
Hoivatilat on toteuttanut yli 150 hanketta yli 60 kuntaan. Kokemukset ovat hioneet toimintatapamme tehokkaiksi ja kustannustehokkaiksi. Suurin osa hankkeistamme on kytkeytynyt uudenlaisiin palvelumalleihin ja nopeisiin asiakastarpeisiin. Kasvaviin kuntiin on tarvittu uusia palveluntarjoajia ja vaihtoehtoja kuntalaisille.

Kusinkapital sijoitti Hoivatilat Oyj:hin vuonna 2018.

Avaa Hoivatilat Oyj websivut.

Portus kiinteistöalan helmi


Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle, rakennettava arkkitehtoninen mestariteos.

Oma satama, henkeäsalpaava merinäköala, rantasauna ja moderni, tulevaisuuteen katsova arkkitehtuuri keskellä pääkaupunkia tekevät Portuksesta ainutlaatuisen kohteen myös kansainvälisellä mittapuulla.

Kusinkapital sijoitti Portukseen vuonna 2017.

Avaa Westpro websivut.

Korkeatasoisia alppitaloja Levillä


Tunturinlaidan Rakentaja Oy rakennuttaa korkeatasoisen Tunturinlaita-kohteen Levitunturin laitaan puistoalueen viereen, Levin keskustan sekä eturinteen välittömään läheisyyteen. Kohde koostuu neljästä alppitalosta, joissa on yhteensä 40 asuntoa.

Kusinkapital sijoitti Tunturinlaita projektiin vuonna 2014.

Avaa Tunturinlaidan Rakentaja Oy websivut.

Perheomisteinen sijoitusyhtiö


Hartwall Capital on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka tavoittelee kestävää arvonkehitystä aktiivisen omistajuuden kautta.

Kusinkapital sijoitti Hartwall Capitaliin vuonna 2012.

Avaa Hartwall Capital websivut.

Ylellinen Boutique Hotelli


Leopolis on korkealuokkainen Boutique hotelli, joka sijaitsee Lviv:n vanhassa kaupungissa, Ukrainassa. Hotelli sijaitsee rakennuksessa, joka kuuluu UNESCOn World Heritagen historiallisiin rakennuksiin. Kusinkapital littyi projektiin mukaan hotellin laajennuksen toisessa vaiheessa. Laajennuksen jälkeen hotellissa on yhteensä 72 ylellistä huonetta.

Kusinkapital sijoitti Leopolis-projektiin vuonna 2010.

Avaa Leopolis websivut.

Kiinteistöalan ammattilaiset


Ultivista on keskisuuri kiinteistösijoittaja ja rakentamispalveluja tuottava konserni. Konsernin yrityksiä ovat Ultivista Oy, Pohjois-Karjalan Arvopaperi Oy ja Westpro cc Oy. Vajaan kymmenen vuoden aikana Ultivista on kasvattanut 180 miljoonan euron arvoisen kiinteistösalkun ja vuokrattavien tilojen yhteispinta-ala on n. 165 000m². Sijoituskohteita ovat pääasiassa olleet jalostettavat toimitilakiinteistöt. Asuntotuotannossa Westpro on saanut paljon tunnustusta arvokiinteistöjen rakentajana.

Kusinkapital sijoitti Ultivistaan vuonna 2009.

Avaa Ultivista websivut.

KUSINKAPITAL MISSIO


Haluamme tehdä sijoituksia jotka tuottavat lisäarvoa kaikille osapuolille sekä yhteiskunnalle.

OSOITE


Kusinkapital AB

Pohjoisesplanadi 5

00170 Helsinki

Sähköposti: info@kusinkapital.fi